Live muziek

Beleving is waar het om draait bij live muziek!

Dit is dan ook de perfecte aanvulling voor een (huwelijks)feest en daarom is BPM bookings in 2011 gestart als onderdeel van BPM Media & Entertainment Facilities.

Divers aanbod 
BPM bookings heeft een divers aanbod in artiesten en kan u hierover goed adviseren. Daarnaast kan er, dankzij goede contacten met landelijke boekingskantoren, bemiddeld worden in het boeken van bekende Nederlandse artiesten. Wij gebruiken de kennis en ervaring die is opgedaan, als boekingskantoor voor DJ’s op de meest uiteenlopende feesten, als basis voor het boeken van live acts.

Veel mogelijkheden
Een zangeres (met evt. gitarist) die uw kerkelijke huwelijksinzegening begeleidt, of – evt. in combinatie met een DJ – op uw huwelijksfeest? Jazzy lovesongs als aanvulling bij een intiem diner of een geweldige act op een groot podium? Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de vele mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Wij gaan graag met u in gesprek om al uw wensen door te nemen zodat wij u een passend aanbod kunnen doen. Een live act is voor elk feest een perfecte aanvulling voor extra sfeer en beleving!

Klik hier voor een overzicht met al onze artiesten.