Ceremoniële muziek

IMG_3849_headerWij kunnen ook zorgen voor de muzikale omlijsting van jullie huwelijksceremonie in het stadhuis of op een mooie trouwlocatie, of tijdens de kerkelijke inzegening van jullie huwelijk.

Denk daarbij aan een kleinschalige akoestische band, een zanger(es) die begeleid wordt door een pianist of gitarist, of een zangeres die middels een tape-act (muziek op band) sfeervolle songs ten gehore brengt die passen bij de door jullie gewenste sfeer van de dag. Verzoeknummers kunnen speciaal voor het bruidspaar ingestudeerd worden (bijvoorbeeld op basis van de liturgie tijdens de kerkdienst, waarbij ook uiteenlopende Opwekkingsliederen gekozen kunnen worden), maar er kan ook voor hedendaagse (rustige, sfeervolle) Top 40 muziek gekozen worden als dat bij jullie past. Denk hierbij bijvoorbeeld aan nummers van Adele, John Mayer of Michael Bublé.

Wij hebben meerdere artiesten in ons bestand die een perfecte aanvulling kunnen zijn op jullie huwelijksdag. Neem contact met ons op voor meer informatie, of kijk op de website van BPM bookings!