Onze DJ’s


DJ op je bruiloft beschikt over veel DJ’s, allemaal met veel ervaring en een eigen draaistijl. Voorafgaand aan de bruiloft wordt er altijd een persoonlijk gesprek gevoerd met het bruidspaar. Hierin worden alle (muzikale) wensen voor het feest doorgenomen en aan de hand hiervan wordt de best passende DJ ingepland op het feest.

  Willen jullie graag een specifieke DJ op jullie feest, dan is het mogelijk om – bij beschikbaarheid – een zogenoemde voorkeursboeking te plaatsen. Dit kunnen jullie aangeven bij de offerteaanvraag. Omdat voorkeursboekingen de flexibele planning beperken wordt er een kleine meerprijs berekend.


DJ MARTIJN

DJ Martijn is scherp, gevat, humoristisch, muzikaal verassend en ‘aanwezig’ op een feest! Als entertainer met een brede muzieksmaak maakt hij van elke gelegenheid een feestje! (Eventueel) al presenterend in interactie met het publiek, mixt hij zich door decennia aan dansbare hits! Martijn draait vaak De Vrienden Live (Rotterdam), Het Foute Feest in de Winkel van Sinkel (Utrecht) i.o.v. Deckstar, Cafe Bloopers & Het Vliegende Paard (Zwolle) en jaarlijks op meer dan 25 bruiloften!


DJ BART PRINCE

Vanaf het begin heeft Bart een liefde voor muziek waarop je lekker kunt dansen. Dit voel je wanneer hij draait. Complete controle over de avond. Altijd inspelend op het publiek wat voor hem staat.

Bart zorgt er met zijn enthousiasme voor dat iedereen in beweging komt. Verwacht een mix van heerlijke urban tracks, opzwepende house en pophits van de afgelopen 25 jaar. Een DJ van dit tijdperk en dat merk je!


DJ DENNIE

DJ Dennie maakt overal een feest van! DJ Dennie is een ervaren allround DJ met een zeer brede muzieksmaak. Hij maakt overal een feest van; van een bruiloft tot in een café, maar ook op het grote podium voelt hij zich thuis. Microfoonvrees? Welnee, hij speelt snel in op het publiek, en maakt van elke avond een feest


DJ Joerie

Joerie zijn roots liggen in de horeca. Al vanaf zijn 18e heeft hij in de horeca de fijne kneepjes van het vak kunnen leren. Door constant in een omgeving te staan waar muziek werd gedraaid, heeft hij veel kennis en ervaring in de muziek opgedaan. DJ B.E.K.S is in elk genre thuis en speelt niet standaard een afspeellijst af. Het kunnen schakelen tussen verschillende genres is dan ook geen probleem. Het inspelen op het publiek en het betrekken van het publiek kan B.E.K.S als geen ander.


DJ MARCEL

Een meer dan allround feest DJ die als geen ander aanvoelt wat het publiek horen wil! DJ Marcel staat garant voor knotsgekke avonden en is een meer dan allround feest DJ die u perfect kunt inhuren voor bruiloften of horecafeesten. Met zijn zesde zintuig weet hij altijd het publiek te pakken. DJ Marcel heeft, in de aantal jaren dat hij DJ is, al verscheidene feesttenten en discotheken van binnen gezien. Door al die ervaring die hij in de loop der jaren opgedaan heeft, kan hij dan ook als geen ander aanvoelen wat uw publiek horen wil. Ook bij bruiloften en jubilea kan hij dan ook de brede smaak van uw gasten voeden met de nieuwste, maar ook vooral de classic hits. DJ Marcel is een duizendpoot. Of het publiek nu jong of oud is, hij zorgt voor een onvergetelijke avond!