Referenties Bruidsparen


TIJMEN & FRANCISKA

Was echt een topfeest!
Complimenten aan de DJ!
Erg van genoten! Groetjes Tijmen en Franciska


GERRALD & MARLOT

Dank je wel! We hebben een geweldige dag gehad! Het avondfeest in de Hoeve was de kers op de taart, het was een mooi feestje 😉


TONNY & JOLANDA

Het was geweldig!! DJ Dennie heeft echt alles perfect gedaan. Uiteraard de mannen van het op en afbouwen niet te vergeten. Ik vond ook de bruiloftsmeeting zeer goed en duidelijk. Kortom Super!!


MARLIJN & RICHARD

“We wilden jullie nog even bedanken voor de DJ die jullie voor onze bruiloft hebben uitgekozen.”

“Het was echt precies wat wij in gedachten hadden: Hij draaide veel platen en mixte deze perfect. Af en toe een leuk praatje tussendoor om de mensen op te zwepen!
Alle gasten waren erg enthousiast over Bart. We hebben mede dankzij Bart een super avond gehad!”


NIEK & MARIELLE

“We hebben veel leuke reacties gehad over de DJ. Hij voelde het publiek goed aan en iedereen heeft goed kunnen feesten. Van de gasten hoorden we dat ze het fijn vonden dat er snel op verzoekjes werd ingespeeld.
De dansvloer stond de hele avond vol dus dat zegt ook wel heel veel. Ook wij hebben echt genoten van het feest.
Ga zo door want het was echt top! Precies zoals we het hadden gehoopt. Complimenten aan de DJ!”


DORIEN & LEX

“Het avondfeest was top. Een leuke en gezellige sfeer met goed verzorgde muziek. Er werd goed ingespeeld op de behoefte tijdens de avond en naar aanleiding van het gesprek voorafgaand aan de bruiloft.”


JEROEN & JANTINE

“16 september 2016 wat een prachtige dag. Onze dag was perfect, overdag heerlijk weer gehad en de avond afgesloten met een top feest. We kregen van één van onze gasten het compliment dat het net als vroeger een avondje stappen was. Arjan en Jan Willem hartstikke bedankt voor een super avond, Martijn bedankt voor de voorgesprekken. TOP!”


SANDER & JEANET

“De feestavond bij Villa Vennendal in Nunspeet was super! We waren heel tevreden over DJ Bart.
Hij draaide erg goed en speelde in op de behoeftes van de gasten. Hij was erg flexibel met nummers aanvragen en iemand te laten zingen. Dus hij krijgt van ons een dikke 10!”


MICHIEL & THIRZA

“Wij hebben genoten van de dag. Het was echt super!
DJ Martijn heeft er een super feest van gemaakt bij Coelenhage in Wezep! Het was geweldig en alles is naar wens verlopen! Nogmaals hartstikke bedankt!!”


JOLANDA & GERWIN

“Bedankt voor het verzorgen van de muziek op onze bruiloft.
Het is écht een feest geworden, ik was niet van de dansvloer af te slaan. Nogmaals hartelijk dank voor alles!”


JARNO & JOANNE

“Vrijdag 9 juni 2017 mochten wij in het huwelijksbootje stappen.
Het avondfeest met DJ Martijn was in één woord fantastisch! Wat hebben wij genoten en aan de dansvloer te zien, hebben onze gasten ook genoten; de dansvloer is geen seconde leeg geweest. Natuurlijk ook al door ons ‘voorbereidende’ gesprek, maar zeker ook op de avond zelf, voelde Martijn goed aan wat hij moest en kon draaien waardoor menig gast op de dansvloer te vinden was. Ook de meerdere polonaises waren een groot succes.
De avond was veel te snel voorbij; Martijn, hartstikke bedankt voor deze avond vol gezelligheid!
Groetjes Jarno en Joanne Mulder”


PETER-JAN & MARIEKE

‘Het feest ’s avonds met DJ Marcel was echt een geslaagd feest. Hij wist het mooi op gang te brengen. Echt super gaaf! We hebben veel mooie en leuke reacties gehad. We willen Marcel nogmaals hartstikke bedanken voor het top feest!!!!’


ANNE SOPHIE & KOOS

We hebben een fantastisch feest gehad! We zijn erg tevreden hoe alles geregeld was door BPM. Onze dank daarvoor!


Referenties Locaties


DE FRANSE SCHOOL IN HATTEM BEVEELT ONS VAN HARTE AAN!

Tonie Herkert van De Franse School in Hattem stuurde ons een hele mooie referentie!

“Bedankt voor de samenwerking van de afgelopen periode met De Franse School! Wat altijd prettig is bij DJ op je bruiloft, is de constante kwaliteit. Afhankelijk van wat de opdrachtgever wil – of dat nu een bruiloft, bedrijfsfeest of een presentatie is – DJ op je bruiloft heeft de passende oplossing. Ze zijn betrokken en hebben een goed back up systeem. Voor De Franse School is DJ op je bruiloft een goede partner naast onze andere manieren van entertainment invulling. Ga zo door!”

Tonie Herkert
De Franse School, Hattem