Referenties Bruidsparen

Hebben wij op jullie bruiloft gedraaid en vonden jullie dat zó tof dat het een vermelding waard is? Stuur dan jullie reactie naar info@djopjebruiloft.nl en dan zorgen wij dat deze zo snel mogelijk geplaatst wordt. Het geeft niet als jullie bruiloft al eventjes geleden is, we vinden alle leuke reacties het vermelden waard!


TIJMEN & FRANCISKA

was echt een topfeest!
Complimenten aan de DJ!
Erg van genoten! Groetjes Tijmen en Franciska


GERRALD & MARLOT

Dank je wel! We hebben een geweldige dag gehad!Het avondfeest in de Hoeve was de kers op de taart, het was een mooi feestje 😉


TONNY & JOLANDA

Het was geweldig!! DJ Dennie heeft echt alles perfect gedaan. Uiteraard de mannen van het op en afbouwen niet te vergeten.Ik vond ook de bruiloftsmeeting zeer goed en duidelijk. Kortom Super!!


MARLIJN & RICHARD

“We wilden jullie nog even bedanken voor de DJ die jullie voor onze bruiloft hebben uitgekozen.”

“Het was echt precies wat wij in gedachten hadden: Hij draaide veel platen en mixte deze perfect. Af en toe een leuk praatje tussendoor om de mensen op te zwepen!
Alle gasten waren erg enthousiast over Bart. We hebben mede dankzij Bart een super avond gehad!”


NIEK & MARIELLE

“We hebben veel leuke reacties gehad over Arjan. Hij voelde het publiek goed aan en iedereen heeft goed kunnen feesten. Van de gasten hoorde we dat ze het fijn vonden dat er snel op verzoekjes werd ingespeeld.
De dansvloer stond de hele avond vol dus dat zegt ook wel heel veel. Ook wij hebben echt genoten van het feest.
Ga zo door want het was echt top! Precies zoals we het hadden gehoopt. Complimenten aan Arjan!”


DORIEN & LEX

“Het avondfeest was top. Een leuke en gezellige sfeer met goed verzorgde muziek. Er werd goed ingespeeld op de behoefte tijdens de avond en naar aanleiding het gesprek voorafgaand aan de bruiloft.”


JEROEN & JANTINE

“16 september 2016 wat een prachtige dag. Onze dag was perfect, overdag heerlijk weer gehad en de avond afgesloten met een top feest. We kregen van één van onze gasten het compliment dat het net als vroeger een avondje stappen was. Arjan en Jan Willem hartstikke bedankt voor een super avond, Martijn bedankt voor de voorgesprekken. TOP!”


SANDER & JEANET

“De feestavond bij Villa Vennendal in Nunspeet was super! We waren heel tevreden over DJ Bart.
Hij draaide erg goed en speelde in op de behoeftes van de gasten. Hij was erg flexibel met nummers aanvragen en iemand te laten zingen. Dus hij krijgt van ons een dikke 10!”


MICHIEL & THIRZA

“Wij hebben genoten van de dag. Het was echt super!
DJ Martijn heeft er een super feest van gemaakt bij Coelenhage in Wezep! Het was geweldig en alles is naar wens verlopen! Nogmaals hartstikke bedankt!!”


JOLANDA & GERWIN

“Bedankt voor het verzorgen van de muziek op onze bruiloft.
Het is écht een feest geworden, ik was niet van de dansvloer af te slaan. Nogmaals hartelijk dank voor alles!”


JARNO & JOANNE

“Vrijdag 9 juni 2017 mochten wij in het huwelijksbootje stappen.
Het avondfeest met DJ Martijn was in één woord fantastisch! Wat hebben wij genoten en aan de dansvloer te zien, hebben onze gasten ook genoten; de dansvloer is geen seconde leeg geweest. Natuurlijk ook al door ons ‘voorbereidende’ gesprek, maar zeker ook op de avond zelf, voelde Martijn goed aan wat hij moest en kon draaien waardoor menig gast op de dansvloer te vinden was. Ook de meerdere polonaises waren een groot succes.
De avond was veel te snel voorbij; Martijn, hartstikke bedankt voor deze avond vol gezelligheid!
Groetjes Jarno en Joanne Mulder”


PETER-JAN & MARIEKE

‘Het feest ’s avonds met DJ Marcel was echt een geslaagd feest. Hij wist het mooi op gang te brengen. Echt super gaaf! We hebben veel mooie en leuke reacties gehad. We willen Marcel nogmaals hartstikke bedanken voor het top feest!!!!’


HENK & MARJOLEIN

8 september was onze bruiloft, we hebben een super mooie dag gehad op Texel! En we hebben het, zoals gehoopt, afgesloten met een geweldig feest. Nogmaals complimenten voor Martijn, het was echt top! Alleen maar positieve reacties over het feest 😀 heel erg bedankt, Henk & Marjolein…
(En voor iedereen die een DJ zoekt voor je bruiloft, niet verder zoeken;)


ARNOUD & NIENKE

Wij hebben op 20 oktober 2017 een geweldig feest gehad dankzij DJ op je Bruiloft. Een speciaal bedankje voor DJ Hanno en Nadieh. Er is goed naar onze wensen geluisterd we hebben ontzettend veel positieve reacties gekregen!


GONNIE & JAN

“Wij willen jullie bedanken voor de mooie en gezellig avond! Wij hebben genoten en de reacties zijn ontzettend positief. We hebben een geweldig feest gehad en dit is voor ons een blijvende herinnering.”


ANNE SOPHIE & KOOS

We hebben een fantastisch feest gehad! We zijn erg tevreden hoe alles geregeld was door BPM. Onze dank daarvoor! Groeten